Jaxinto, ikastolen lemazain (Hiazinto Fernandorena Setien) - Aranburu Ugartemendia, Pello Joxe; Elortza, Iñaki; Navarro, Koro; Iartza Martiarena, Maria Jesus; Lasa Bergara, Xabier ([Zizurkil] : Pello Joxe Aranburu, 2015)
Hiazinto Fernandorenaren haurtzaroa, seminarioko garaia, apaiz izan zenekoa, ikastolen sorrera... hamaika gai jorratzen ditu lan honek, eta elkarrizketa eta argazki ugari ditu, gainera.
Keywords: Setien, Jaxinto F. -- (1930-2017); Biografiak; Monografiak