Jaxinto, ikastolen lemazain (Hiazinto Fernandorena Setien) / Pello Joxe Aranburu Ugartemendia ; [kolaboratzaileak, Iñaki Elortza, Koro Etxeberria, Maria Jesus Iartza, Xabier Lasa] - Aranburu Ugartemendia, Pello Joxe (Pello Joxe Aranburu, 2015)
Hiazinto Fernandorenaren haurtzaroa, seminarioko garaia, apaiz izan zenekoa, ikastolen sorrera... hamaika gai jorratzen ditu lan honek, eta elkarrizketa eta argazki ugari ditu, gainera.