Egile berriendako literatur lehiaketa 2022 : saritutako lanak / [Joxe Aldasoro Jauregi ... et al. ; testuen zuzenketa, Amaia Apalauza Ollo] - Aldasoro Jauregi, Joxe; Tubia Barberia, Iker; Tirapu Nuin, Ainara; Ruiz Gómez, Ventura; Pardo Pérez, Rakel; Alzuart Aranburu, Malen; Aguirre Sagaseta, Itziar; Satrustegi Andrés, Iñigo; Ruiz Sarrias, Odei; Apalauza Ollo, Amaia; Azkune Etxabarri, Koldo; Pellejero Goñi, Juan José; et al. (: Iruñeko Udala, 2023)
Iruñeko Udalak 2022 urteko egile berriendako antolatutako literatur lehiaketan (narrazio laburra eta olerkia) saritutako lanak jasotzen dira argitalpen honetan.