Hatsaren poesia : olerki bilduma 2023 - Maia Urroz, Ainara; Jorajuria, Peio; Hatsa Elkartea (Senpere) (Senpere : Hatsa elkartea, 2023)
Liburu hau agertu da 2023ko apirilaren 16an 25. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean. Poesia-bilduma honetan, idazle ezagunez gain, idazle hasiberri gazteak ere badira egileen artean, baita euskal literaturaren kanonean nahiz euskal poesiaren antologietan agertzen ez direnak ere. Guztira 126 olerkariek parte hartu dute.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura