Hatsaren poesia : olerki bilduma 2023 / [editorea, Ainara Maia Urroz ; sar hitza, Peio Jorajuria] - Maia Urroz, Ainara; Jorajuria, Peio (Hatsaren poesia, 2023)
Liburu hau agertu da 2023ko apirilaren 16an 25. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean. Poesia-bilduma honetan, idazle ezagunez gain, idazle hasiberri gazteak ere badira egileen artean, baita euskal literaturaren kanonean nahiz euskal poesiaren antologietan agertzen ez direnak ere. Guztira 126 olerkariek parte hartu dute.