Zeren usaina du zure kakak? - Bedouet, Thierry; Sedano, Ane (Barakaldo : SM Ikasmina, 2023)
Nork esan du koala edo tximinoaren kakaren usaina txarra denik? Igurtzi itzazu liburu honetan agertzen diren kakak, eta hauen benetako usainaz ohartuko zara. Txikienekin barrez lehertzeko liburu bat. Igurtzi eta usaintzeko eranskailu usaintsuekin.
0-4 urte (urdina)
Et toi, ton caca il sent quoi?
Keywords: Ipuin eskatologikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura