Zeren usaina du zure kakak? / [testua eta ilustrazioak] Thierry Bedouet ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Bedouet, Thierry (SM Ikasmina, 2023)
Nork esan du koala edo tximinoaren kakaren usaina txarra denik? Igurtzi itzazu liburu honetan agertzen diren kakak, eta hauen benetako usainaz ohartuko zara. Txikienekin barrez lehertzeko liburu bat. Igurtzi eta usaintzeko eranskailu usaintsuekin.