Euskal Girotze Barnetegiak - Mujika, Agustin; Moral, Ane; Lizardi, Imanol; Eizagirre, Agurne; Landaluze, Luis Mari; Petralanda, Aitor; Barrenetxea, Koldo; De la Maza, Gabi; Gazituaga, Leire; Iñarra, Maria Jesus; Bidegain Ormazabal, Juli; Usabiaga, Itziar; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1993)
Liburuak Euskal Girotze Barnetegien azalpena izan nahi luke, beste ezer baino lehen, urte dexentean lanean jardun ondoren eta beraietatik ikasle mordo handia pasea izan arren, oso ezagunak ez direla baitirudi. Edozein modutan, 1987ko eskuliburuari jarri zitzaizkion helburuei ere erantzun gaurkotua eskaintzen die argitalpen honek eta, orduan bezala, baliagarri gerta dakioke era honetako egonaldi, barnetegi edo irteerak antolatu edota egiten dituen irakasle, begirale edo monitoreari. Beteko al ditu horien gogoak eta berdinduko al ditu Euskal Girotze Barnetegiei buruzko jakinminak!
Bibliografía: 379.-381. or.
Keywords: Euskara -- Ikasketa eta irakaskuntza; Astialdia; Euskara -- Didaktika; Monografiak; Baliabide digitalak