Mintzalasai.eus - Mintzalasai Elkartea ([S.l.] : Mintzalasai Elkartea, 2010)
BAB euskaldundu dezagun! Dinamika positibo eta bateratzailea, Mintzalasai Baiona-Angelu-Miarritze hiri eremuan euskararen alde lan egiteko tresna berritzailea da. 2011ko azaroan Miarritzeko euskararen herri batzordearen baitan sortua, 2017tik goiti BAB osora hedatzen da, euskararen etorkizuna hein handi batean hiri eremu erdaldundu honetan jokatzen dela jakitun. Hasieratik eta urtez urte, Mintzalasai herriko etxe eta herri mugimenduaren arteko lankidetza baten emaitza da.
Haur Hezkuntzako 3. mailatik Lehen Hezkuntzako 5. mailara
Ama-eskolatik CM2ra
Keywords: Euskara -- Erabilera; Euskara -- -Hizkuntza eta literatura; Euskara -- -Hezkuntza; Euskara -- Ikasketa eta irakaskuntza; Euskara -- Normalizazioa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak