Noa lo egiten ikasten ari da - Fábregas Alciturri, Marta; Fábregas Alciturri, Elena; Sagarna Mezo, Julene (Sevilla : Babidi-Bú, 2023)
Egun bateko kanpaldiaren ondoren, Noa urtxintxak ezin du lorik hartu. Lau lagun minei laguntza eskatu die. Horiek entzun egin diote, eta loaldi atsegina izateko dituzten trikimailuak azaldu dizkiote. Aholkuei jarraituz, pausoz pauso erlaxatzen ikasiko du, lo sakonean barneratu arte. Ipuin honek sentiberatasuna eta enpatia transmititzen ditu, behar duenari emozioak kudeatzen laguntzeko. Esker ona eta zintzotasuna ere landuko ditu, laguntza eskatzen eta hartzen ikasteko. Gainera, QR kode bat du egileak gidatutako bertsio praktikoarekin, pausoz pauso erlaxazioaren onurekin konektatzen laguntzeko. Amets egitera eramango zaituen erlaxazio-ipuina.
5 urtetik aurrera (urdina)
Noah aprende a dormir
Keywords: Laxatzea; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak