1000 lehenengo hitzak ingelesez - Menéndez, Margarita; Serna Vara, Ana; Mendiguren, Iñaki (Madrid : Susaeta, 2000)
Liburu elebidun honek erabilera arrunteko 1.000 hitz baino gehiago ditu, euskaraz eta ingelesez, marrazki politen eta esaldi errazen bidez bi hizkuntzetan azalduta, hitz bakoitza bere testuinguruan kokatu eta erabilera argitzeko. Liburua adin askotako haurrekin erabil daiteke, euskaraz eta ingelesez duten hiztegia ugaritzeko, ortografia finkatzeko, irakur-zaletzeko eta kontsulta-lana entretenigarri bihurtzeko.
Testuak euskaraz eta ingelesez
Keywords: Euskara -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Hiztegiak -- Ingelesa; Ingelesa -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Hiztegiak -- Euskara; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak