1000 lehenengo hitzak ingelesez / [marrazkiak, Margarita Menéndez ; testuak, Ana Serna Vara ; euskaratzailea, Iñaki Mendiguren] - Menéndez, Margarita (Susaeta, 2000)
Liburu elebidun honek erabilera arrunteko 1.000 hitz baino gehiago ditu, euskaraz eta ingelesez, marrazki politen eta esaldi errazen bidez bi hizkuntzetan azalduta, hitz bakoitza bere testuinguruan kokatu eta erabilera argitzeko. Liburua adin askotako haurrekin erabil daiteke, euskaraz eta ingelesez duten hiztegia ugaritzeko, ortografia finkatzeko, irakur-zaletzeko eta kontsulta-lana entretenigarri bihurtzeko.