Onin eta surf txapelketa - Martín Álvarez, Ibon; Montiel, Emmanuel; Jaka, Aiora (Donostia : Travel Bug, 2023)
Surf-txapelketa arriskuan dago! Jack Suzkotxima maltzurrak plan bat dauka surf-festa handia amesgaizto bilaka dadin. Bere helburua lortzen badu, marrazoek surflariak jango dituzte... Lehenbailehen geldiarazi behar dugu! Kortsario zahar baten eta gure lehengusu Siraren laguntzaz, agian lortuko dugu hondamena saihestea. Hartu zure taula eta zatoz abentura handi hau gurekin surfeatzera.
8 urtetik aurrera (gorria)
Onin y el campeonato de surf
Keywords: Abenturak; Surfa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak