Onin eta surf txapelketa / [testua] Ibon Martín ; ilustrazioak, Emmanuel Montiel ; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Martín Álvarez, Ibon (Onin (Travel bug), 2023)
Surf-txapelketa arriskuan dago! Jack Suzkotxima maltzurrak plan bat dauka surf-festa handia amesgaizto bilaka dadin. Bere helburua lortzen badu, marrazoek surflariak jango dituzte... Lehenbailehen geldiarazi behar dugu! Kortsario zahar baten eta gure lehengusu Siraren laguntzaz, agian lortuko dugu hondamena saihestea. Hartu zure taula eta zatoz abentura handi hau gurekin surfeatzera.