Zazpikotea sagardotegian - Panteragorri, Clousseau (Bilbo : Desclée de Brouwer, 1998)
Zazpikotearen istorio berri honetan sagardotegi batera sartuko gara. Clousseau Panteragorri irakasleak gorriak ikusiko ditu bere zazpi ikasleak kontrolatzeko.
Liburu hau euskaltegiko 3. urratsetik gorako ikasleentzat egokiturik dago. Halaber, ertaineko irakaskuntzaren programazioan 3. mailatik gorako ikasleek erabil dezakete.
13 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura