Zazpikotea sagardotegian / Clousseau Panteragorri - Panteragorri, Clousseau (Mikoleta (Desclée de Brouwer), 1998)
Zazpikotearen istorio berri honetan sagardotegi batera sartuko gara. Clousseau Panteragorri irakasleak gorriak ikusiko ditu bere zazpi ikasleak kontrolatzeko.