Loteria-billetea - Azkue, Edurne; Esturo Errazti, Miren (Bilbo : Desclée de Brouwer, 1999)
Istorio honetan batxilergoa bukatu eta unibertsitatera joatea nahi duen neskato bat dugu protagonista. Bertan gaur egungo egoera eta arazo desberdinen aurrera jokaera egokiena aukeratu nahi eta kezkaz nahiz zalantzaz beteriko ikasle bat aurkezten zaigu.
Liburu hau euskaltegiko 2. urratsetik gorako ikasleentzat egokiturik dago. Halaber, ertaineko irakaskuntzaren programazioan 2. mailako gorako ikasleek erabil dezakete.
13 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Euskara -- Irakurgaiak; Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura