Lari Fari Hortzandi : jostailuen kutxako abenturak - Janosch; Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023) (Bilbao : Desclée de Brouwer, 1995)
Gauero jostailuen kutxako biztanleak Lari Fari Hortzandiren kanta entzun bezain laster bizidun bihurtzen dira eta honek kontatzen diziken abenturak adi-adi entzuten dituzte. Lari Fari Hortzandik bere abenturetan dituen hortzadura ezberdinak erabiliko ditu. azeriak harrapatzekoa, idiak jeztekoa, zaldi-lasterketa batean parte hartu eta irabazi zuena... Baina kontuz ibili beharko du. Ezen, Joanito lehoiak gezurretan harrapatuz gero, raust jan egiten du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Lari Fri mogelzahn. Abenteurer in der spielzeugkiste
Keywords: Abenturak; Desgaitasuna duten pertsonak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak