"Arreba izutu" operazioa - Brezina, Thomas; Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023); Bernhard Förth (Bilbao : Desclée de Brouwer, 1999)
Max Muller naiz eta 10 urte ditut. Orain arte bizitza aspergarria eduki dut eta neure burua koldartzat jotzen nuen. Baina, egun batean, nire lagun minak bihurtuko zirenak ezagutu nituenetik, hau da, azken munstrosk, ez naiz, jada, aspertzen eta barre-algaraka eta izulaborrituta bizi naiz. Nire munstoak beti arrisku izugarrian daude. Izan ere, Lara Kätscher eta Adonis Amselhim horiek nola harrapatu dabiltza., munstro-zirku bat muntatzeko asmoa dute eta.
10 urtetik aurrera (berdea)
Unternehmen schwerternschreck
Keywords: Munstroak; Literaturako pertsonaiak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak