Ustekabea etxaldean - Maestro, Pepe; López, Mercè; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2023)
Bioletak zortzi urte ditu, eta bi txirikorda -zumezko hari batean bilduak-, eta amona miresgarri bat. Harekin pasatzen du uda partea eta Barrabas txakurrarekin. Aliritzi herrian bai gustura Bioleta! Baserrian beti dago lana egiteko, baina han ere badira sari txikiak, hala nola astotxoaren jaiotza ikustea. Eta Bioletak ez du galdu nahi. Koadernoan jasotzen ditu hango istorio eta deskubrimenduen berri, isilean, bere sekretutegian... Naturalistaren koadernoaren estetikarekin planteatuta, abentura bilduma honek irakurlea estimulatzen du bere landa koadernoa egin dezan, inguruan dituen bitxikeria guztiak bertan apuntatzeko
8-10 urte (gorria)
Sorpresa en la granja
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Etxaldeak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura