Lore txiki bitxia - O´Meara, Kitty; Torres, Quim; Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([S.l.] : Ibaizabal, 2023)
Lore misteriotsua sortu da. Pertsona bakoitzak kolore desberdinekoa ikusten du eta, horren eraginez, guztien artean borroka sortzen da, bakoitzak bere ikuspegia dela zuzena uste baitu. Ez mundu mailako agintariak, ezta botanikariak ere ez dira ados jartzen. Kitty O'Meararen ("And the People Stayed Home" poemaren egilea, pandemia garaian nazioartean biral egin zena) testua oso hunkigarri eta burutsua, desberdintasuna, tolerantzia eta batasuna aldarrikatzen dituena. Elkarrizketarako, hausnarketarako eta gauzak gureaz bestelako ikuspegitik ikus daitezkeela onartzeko gonbidapena egiten duen liburu bakezalea Munduari gure onena ematearen balioari eta bueltan jasotzearen mirariari buruzko istorio dibertigarria
5 urtetik aurrera (urdina)
The Rare, Tiny Flower
Keywords: Kultura-aniztasuna; Tolerantzia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak