Enigmak : jo erronka zeure buruari giza gorputzaren 25 enigmaren bidez - Escandell, Victor; Sabaté, Victor; Meabe, Miren Agur (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Giza gorputza mekanismo zehatza eta liluragarria da. Liburu honetako enigmen bidez, misterio harrigarri batzuen kausa asmatu edo ondorioztatuko duzu gure anatomian eta sistemetan barrena ibili ahala. Jarri burmuina martxan eta irudimena hegan! Jo erronka zeure buruari giza gorputzaren 25 enigmaren bidez! Igarriko al duzu Malenen eta Asierren haurtxoaren begien kolorea? Nola da posible sir Georgek bizirik irautea sir Arthurrek bihotz-bihotzean jo arren duelo batean? Zergatik jakin du Josuk zerbitzariak kafe bera ekarri diola, eulia kenduta? Jarri burmuina martxan -zure gorputza zuzentzen duen gidaria- eta irudimena hegan.
8-12 urteko haurrentzat
Enigmas del cuerpo humano
Keywords: Igarkizunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Denbora-pasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Giza gorputza; Erreferentzia-materialak