Iratxoak eta basoko sorginkeria / [testuak, Maider Ávila Arenas]; [marrazkiak, Ivan Oneka Basaldua]; [kantuak, Iñigo Arrasate Lauzirika] - Ávila Arenas, Maider (Gookapi (Mezulari), 2023)
Sartu GOOKAPI unibertsoan eta dibertitu iratxoekin ikasten duzun bitartean. Pertsonaiek eta istorioek bizitza hartzen dute errealitate areagotuaren magiari esker. Kontuz, liburu hau iratxoz beteta dago! Gookapi basoa arriskuan dago. Konponbidea iratxo txiki batzuen esku dago. Mithy, Liz, Pintxo eta Hur basoa salbatzeko abentura handi batean murgilduko dira. Lagunduko al diezu? Liburu hau magikoa da! Irudi animatuak eta abestien bideoklipak ditu. Ikusi nahi al dituzu? Horretarako, QR kode hau zure mugikorrarekin fokuratu e ta aplikazioa deskargatu besterik ez duzu egin behar. Deskargatu ondoren, ipuinean aurkitzen dituzun QR kodeak edo AR ikurra duten marrazkiak mugikorrarekin fokuratu eta listo. Magiak egingu du gainerakoa! Errealitate areagotuaren (AR) teknologiari esker, pertsonaiek bizia hartzen dute, eta, horrela, irakurle txikiei protagonistekin gozatzeko eta dibertitzeko aukera ematen diete. Gainera, QR kodeek esperientzia interaktiboa eta hiru dimentsiokoa eskaintzen dute dantza eta abestien bidez.