Alanbre-hotsa eta jazbana : / Iñigo Biain-Berraondo - Biain-Berraondo, Iñigo; Oñati. Udala (Oñati : Oñatiko Udala, 2020)
Azken bi hamarkadetan bakarrik, 100 rock taldetik gora jaio dira Oñatin; hori, bertsio taldeak kontatu gabe. Iñigo Biain kazetari, idazle eta musikariak 80ko hamarkadatik herrian sortu diren taldeak, kontzertuak, kartelak eta bestelakoak bildu ditu liburuan.
Keywords: Musika-taldeak -- Euskal Herria -- Historia; Rock musika -- Oñati -- Historia; Monografiak