Ordu txikitan - Piquero, Irantzu; Izquierdo, Fertxu ([S.l] : Edizio anfibioak, 2022)
Ilunpean barneko hiria esnatzen da. Gaur, ohera joan ordez, izarretara salto egin nahi dugu, ilargiari ulu egin, gauaren bazterrak zeharkatu. Zer nolako sorpresak aurkituko ditugu itzalen artean?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ametsak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak