Ordu txikitan / [ilustrazioak] Irantzu Piquero ; [testuak] Fertxu Izquierdo - Piquero, Irantzu (Edizio anfibioak, 2022)
Ilunpean barneko hiria esnatzen da. Gaur, ohera joan ordez, izarretara salto egin nahi dugu, ilargiari ulu egin, gauaren bazterrak zeharkatu. Zer nolako sorpresak aurkituko ditugu itzalen artean?