Mutil ipuinak - Arana, Aitor ([Bilbo] : Erroteta, 2023)
Egileak gaur Erroteta argitaletxearen eskutik gay literaturako idazlan guztiz berria dakarkigu: "Mutil ipuinak" ipuin sorta. Euskal Herriko garai, kondaira eta giro ezberdinetan oinarriturik, irakurleak ipuin erakargarriak aurkituko ditu bertan, ezusteko amaiera dutenak eta irribarrerako nahiz gogoetarako bidea zabaltzen dutenak.
Keywords: Helduentzako Literatura