Goiz lainotsu bat / [testuak eta irudiak] Nono Granero ; [itzulpena, Amaia Apalauza] - Granero, Nono (Kaltza, Ttantto, Brinko eta Txas (A fin de cuentos), 2023)
Laino trinko batek den-dena estali du, eta ez da ezer ikusten. Nola jakin, orduan, nor etorri zaizun bisitan? Eta "nortasun-faltsutzaile" beldurgarri bat balitz?