Basamortuan / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2023)
Haizeak kromo bat lapurtu dio Kattari. Kromo galduari segika, basamortura helduko da Sarerekin. Eta basamortuan barrena...