Nire lehenengo 1000 hitzak ingelesez - Ferrándiz, Elena; Mendizabal, Antxiñe (Madrid : LIBSA, 1998)
Bilduma honen laguntzaz haurrak bere lehenengo hitzak ikasiko ditu euskaraz, ingelesez nahiz frantsesez. Haurraren irudimena lantzeko eta bere ingurunearekiko interesa pizteko ere oso liburu egokiak dituzu. Haurraren aisialdian bere hizkuntz gaitasuna eta beste hizkuntza batzuk ikasteko liburu ezin hobeak. Liburu hau haurra bere lehenengo hitzak ingelesez ikasten hasten denerako pentsatuta dago. Liburu argia eta atsegina egiten saiatu gara, batez ere haurra inguratzen duten gauzen marrazki ahalik eta erakargarrienak eginez. Marrazkien laguntzaz, haurraren oharpena areagotu egingo da eta errazago ikasi ahal izango ditu ingelesezko lehenengo hitz horiek.
Hitz zerrenda: [68.-73.] or.
Keywords: Euskara -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Hiztegiak -- Ingelesa; Ingelesa -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Hiztegiak -- Euskera; Erreferentzia-materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak