Elizen arteko Biblia - Elizen Arteko Biblia Elkartea; Bibli Elkarte Batuak (Lazkao : Bibli Elkarte Batuak ; [Iruñea, etab.] : Euskal Herriko Elizbarrutiak, 2004)
Elizen Arteko Biblia Elkarteak eta Bibli Elkarte Batuak erakundeek Itun Berria euskaratzeko asmoa eta konpromisoa hartu zuten 1977an. Horretatik sortu zen "Elizen arteko Biblia" ekumenikoa.
Keywords: Monografiak