Elizen arteko Biblia / [itzulpena, Elizen Arteko Biblia Elkartea ; testuen jabea, Bibli Elkarte Batuak] (Bibli Elkarte Batuak ; Euskal Herriko Elizbarrutiak, 2004)
Elizen Arteko Biblia Elkarteak eta Bibli Elkarte Batuak erakundeek Itun Berria euskaratzeko asmoa eta konpromisoa hartu zuten 1977an. Horretatik sortu zen "Elizen arteko Biblia" ekumenikoa.