Mutikoentzako ipuinak - Doblado, Ana; Marín, Lorena; Irusta, Antton; Ruiz, Celia; Campos, Pilar (Madrid : Susaeta, 2010)
Ipuin klasikoak, alegiak animalia jakintsu eta dibertigarriekin, Pizko txakurtxoaren abenturak. Ipuinen iratxoak amets egiten lagunduko dizu.
Alegia ; Arratoien biltzarra ; Esne saltzailea ; Lehoia eta oihaneko animaliak ; Hartza, tximinoa eta txerria ; Indioemea eta inurria ; Erbia eta dortoka ; Lehoia eta arratoia ; Ahatea eta sagua ; Urrezko arrautzak erruten zituen oiloa ; Landako arratoia eta hiriko arratoia ; Artzain gezurtia ; Asto txirularia ; Azeri emea eta mahatsak ; Belea eta azeri emea ; Bi lagunak eta hartza ; Ipuinak ; Pizko txangoan ; Pizko baserrian ; Pizko hondartzan ; Pizko zirkoan ; Ahate itsusia ; Barbantxo ; Hamelingo txirularia ; Tsarina bihurtu zen printzesa ; Erleen erregina ; Katu botaduna
8 urtetik aurrera (gorria)
Cuentos para niños
Keywords: Ipuinak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Alegiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura