Mutikoentzako ipuinak / zuzendaritza editoriala, Ana Doblado ; testuak, Lorena Marinen originalak ; itzultzailea, Antton Irusta ; Celia Ruizen egokitzapenak ; ilustrazioak, Pilar Campos - Doblado, Ana; Marín, Lorena; Irusta, Antton; Ruiz, Celia; Campos, Pilar (Ipuinen iratxoa (Susaeta), 2010)
Ipuin klasikoak, alegiak animalia jakintsu eta dibertigarriekin, Pizko txakurtxoaren abenturak. Ipuinen iratxoak amets egiten lagunduko dizu.