Neskatoentzako ipuinak - Doblado, Ana; Ruiz, Celia; Irusta, Antton; Campos, Pilar (Madrid : Susaeta, 2010)
Sorginen, maitagarrien, printzeen eta printzesen ipuinak. Ipuinen iratxoak amets egiten lagunduko dizu.
Txokolatezko etxea ; Ahatexto emea ; Raponchingo ; Loti ederra ; Riquete mototsduna ; Mari Errauskine ; Txerrizaina ; Erleen erregina ; Printze zoriontsua ; Erpurutxo neskatoa ; Hiru iruleak ; Errege birigarro mokoa ; Edurnezuri ; Printzesa eta ilarra ; Zapata higituak horrenbeste dantza eginez ; Katu botaduna
8 urtetik aurrera (gorria)
Cuentos para niñas
Keywords: Ipuinak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura