Neskatoentzako ipuinak / zuzendaritza editoriala, Ana Doblado ; testuak, Celia Ruizen egokitzapena ; itzultzailea, Antton Irusta ; ilustrazioak, Pilar Campos - Doblado, Ana; Ruiz, Celia; Irusta, Antton; Campos, Pilar (Ipuinen iratxoa (Susaeta), 2010)
Sorginen, maitagarrien, printzeen eta printzesen ipuinak. Ipuinen iratxoak amets egiten lagunduko dizu.