Alkate ordea (umorezko teatro lan luzea) - Urkiola Taldea (Bilbo : Xabier Gereño, 1995)
Praisku jardineroa alkatearen despatxoan dagoela, honek gobernadorearen dei bat hartzen du eta irten egiten da. Hiritarrak sartzen dira eta Praisku alkatea dela uste dute. Praiskuri atsegin zaio jokoa eta...
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren eta Bizkaiko Foru Aldundiaren ohizko diru laguntzak jaso ditu.
Keywords: Antzerkia; Helduentzako Literatura