Historia baten bila (teatro lan luzea) / Urkiola Taldea (Xabier Gereño, 1995)
Gazte batek nobela bat idatzi nahi du baina ez daki zertaz. Taberna batean dagoela menturazalea izandako agure bat ezagutzen du eta bere bizitza kondatzen hasten zaio...