BI neska ingeles ikastera (teatro lan luzea) / Urkiola Taldea (Xabier Gereño, 1995)
Bi neska ingeles ikastera doaz Ingalaterrara, eta aireportuan abioia itxaroten daudela, beltz bat eta arabiar bat ezagutzen dute...