Niri bakarrik gertatzen zait! / [testua] Gabriel Keselman ; marrazkiak, Marcelo Elizalde ; [itzultzailea, Xabier Olaso] - Keselman, Gabriela (Paper txoriak. Sail gorria (Ibaizabal), 2023)
Teo patinetatik ziplo erori da, eta bere plan guztiak pikutara joan dira di-da batean. Orain ezin da futbolean ibili, eta Mila lagunaren jaira ere ezin joan... Umore txarreko errinozeroaren umore txarraz jarri eta halako gauzak berari bakarrik gertatzen zaizkiola pentsatu du. Baina benetan berari bakarrik gertatzen zaiona hau da: Maxirekin edozertarako kontatu ahal duela, Maxi benetako laguna baita. Ba ote lagun on bat baino gauza baliotsuagorik?