Ika-mikan / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2023)
Zirri-zarra bizia sumatzen da basoan: udaberriro bezala, jende berria iritsi da. Baina Katta eta lagunak eztabaidan dabiltza. Konponduko ote dira?