Portugoieta koadernoak : hogei atariko proba - Tejera-Bollain, Roberto ([S.l.] : Roberto Alkarterri, 2023)
Portugoieta bildumaren zortzigarren ariketa-koadernoa duzu hau, euskara-ikasleari laguntzeko prestatua. Ariketa-koaderno honetan Euskal Autonomia Erkidegoko aspaldiko EGA azterketako hainbat atariko proba egokitu dira, beste barik. B2 eta C1 mailako ikasleentzat; lexikoa deklinabidea, esamoldeak, lokailuak, ortografia, aditza, sintaxia... jorratzeko egoki(tu)ak. Koadernoaren azken orrialdeetan erantzun zuzen guztiak daude.
B2-C1 mailak
Keywords: Euskara -- Gramatika -- Ariketa praktikoak; Euskara -- Azterketak, testak, etab; Euskara -- Irakurmena eta idazmena -- -Ariketa praktikoak; Azterketak