Portugoieta koadernoak : hogei atariko proba / Roberto Alkarterri - Tejera-Bollain, Roberto (Portugoieta koadernoak, 2023)
Portugoieta bildumaren zortzigarren ariketa-koadernoa duzu hau, euskara-ikasleari laguntzeko prestatua. Ariketa-koaderno honetan Euskal Autonomia Erkidegoko aspaldiko EGA azterketako hainbat atariko proba egokitu dira, beste barik. B2 eta C1 mailako ikasleentzat; lexikoa deklinabidea, esamoldeak, lokailuak, ortografia, aditza, sintaxia... jorratzeko egoki(tu)ak. Koadernoaren azken orrialdeetan erantzun zuzen guztiak daude.