Pilotaren taupadak = Los latidos de la pelota - Arrizabalaga Petralanda, Aritz; Martínez de la Pera, Asier; Bizkaia. Foru Aldundia. Euskara, Kultura eta Kirol Saila ([Bilbo] : Bizkaiko Foru Aldundia, Euskara, Kultura eta Kirol Saila, 2022)
Gatxa da esaten noiz izan zan lan honen lehenengo taupada. Lehenengo arkatz-zertzeladan izan eitekean, eso pilota bat horma bilozagaz dantzan ikusi zan lehenengo aldian. Baina sortu, sortu zan, eta berbak lagundu eutsien gero. Amaitzea, barriz, zeuri jagotzu: zabaldu egizu artean daukazun liburua".
8 urtetik aurrera (gorria)
Pareko testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskal pilota -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura