Lur ilaunduan loreak - Heguy, Txomin (Baiona : Maiatz, 2022)
Hitzak eta hitz soinuak jostailu, denbora iheskorra, harreman eta komunikazioaren arteko leizea, irudiaren tirania, maitasuna, Ama Lurra, erotismoa, izadia, zorion une batzuen bilaketa adierazteko poesia. Ama Lur erretzen ari da. Eta gu, festalari axolagabeok, furfuriatsu eta mozkor arrailduok, donibaneko suaren gainetik, jauzika, punpeka.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura