Zelaian jolasean / [testua eta ilustrazioak] Anita Bijsterbosch ; [itzulpena, Amets Santxez Munain] - Bijsterbosch, Anita (Liburu interaktiboak (Ttarttalo), 2022)
Azeria, sagua, mapatxea eta hontza zelaian jolasean ari dira. Arkume jaioberriak, untxikumeak eta txitatxo polit batzuk ikusi dituzte. Denak batera globo batera igo eta zelaien gainean egin dute hegan. Baina... urrunegi joan dira hegan! Lagunduko al diezu? Irudiz betetako liburu interaktibo bat, udaberria gogoko duten haurrentzat