Etxe handia eta etxe txikia - Ueno, Yoshi; Fujishima, Emiko; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2023)
Etxe handi batean, hartz handia bizi da, bakarrik. Etxe txiki batean, arratoitxo txikia bizi da, bakarrik. Oso gertu bizi diren arren, inoiz ez dute topo egin. «A zer bakardadea», kexatzen dira biak. Egun batean bizitzan aldaketa txiki bat egitea erabaki arte. Laguntasunari buruzko elezahar moderno maitagarria
4 urtetik aurrera (urdina)
Ókii Quichi to Chîsai Ouchi
Keywords: Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak