Etxe handia eta etxe txikia / [testua] Yoshi Ueno ; [marrazkiak] Emiko Fujishima ; [itzultzailea, Bakun SL] - Ueno, Yoshi (Ibaizabal, 2023)
Etxe handi batean, hartz handia bizi da, bakarrik. Etxe txiki batean, arratoitxo txikia bizi da, bakarrik. Oso gertu bizi diren arren, inoiz ez dute topo egin. «A zer bakardadea», kexatzen dira biak. Egun batean bizitzan aldaketa txiki bat egitea erabaki arte. Laguntasunari buruzko elezahar moderno maitagarria