Untxi kaskarinak txalupan - Ardagh, Philip; Mantle, Ben; Salegi Urbieta, Imanol; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Durango : Ibaizabal, 2023)
Udalde Badiako hondartzak bainulariz beteta daude. Bat-batean, karelez kanpoko txalupa motordun bat gidatzen ari diren untxi zoroen talde batek izua sortu du haien gidatzeko modua dela eta. Zeresan handiak sortuko dituzten untxien talde bitxia protagonista duen abentura zoroa
5 urtetik aurrera (urdina)
Bunnies in a boat
Keywords: Untxiak; Abenturak; Hondartzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak