Untxi kaskarinak txalupan / [egilea] Philip Ardagh ; [ilustratzailea] Ben Mantle ; [itzulpena, Imanol Salegi (Bakun SL)] - Ardagh, Philip (Ibaizabal, 2023)
Udalde Badiako hondartzak bainulariz beteta daude. Bat-batean, karelez kanpoko txalupa motordun bat gidatzen ari diren untxi zoroen talde batek izua sortu du haien gidatzeko modua dela eta. Zeresan handiak sortuko dituzten untxien talde bitxia protagonista duen abentura zoroa